Smo razvojno naravnan klub, katerega vodilo

je doseganje vrhunskih rezultatov z domačim znanjem

cestno-podjetje.pngdem.pnghenkel.pngptuj.pngradioptuj.pngtemis.pngtermeptuj.pngvamotel.pngvarsi.pngvect.png

Postanite sponzor

Atletika, kraljica športov, ima na Ptujskem bogato tradicijo tako v organizacijskem kot v tekmovalnem pogledu. Najboljši dokaz uspešnosti delovanja kluba je cela vrsta uspešnih tekmovalk in tekmovalcev v pionirskih, mladinskih, članskih in veteranskih kategorijah. Za kvalitetno in vrhunsko pripravljenost atletov in atletinj skrbijo vrhunski strokovnjaki, med katerimi je tudi profesionalni trener.

 

Atletika niso samo treningi, tekmovanja, osebni rekordi in medalje. Atletika je veliko več. Leta, ki jih mladi namenijo kraljici športov, jim dajo veliko več. Pridobijo  vrednote, ki jih v današnjem svetu primanjkuje. To so vztrajnost, delavnost, vestnost, potrpežljivost in marljivost.  Spoznajo, kaj pomeni zmagovati in tudi stisniti roko nekomu, ki je boljši njih. Naučijo se spoštovati. Poleg tega se na atletskih stadionih in tekmovanjih stkejo prijateljstva, nekatera za vse življenje.

 

Glede na strategijo vodstva kluba, ki predvideva revitalizacijo delovanja kluba, nadgradnjo delovanja atletske šole in starejših selekcij, vzpostavitev sistema za zgodnje odkrivanje atletskih talentov in organizacijo različnih atletskih tekmovanj na vseh ravneh, se soočamo tudi z določenimi težavami, ki so predvsem finančne narave. Napredek atletov ob veselju prinaša namreč tudi dodatne obveze, kako atletom in atletinjam omogočiti kakovostno nadaljevanje in nadgradnjo športne poti v okviru kluba. S pomočjo dodatnih sredstev bi lažje uresničili cilje in želje, ki so usmerjene predvsem v dobro mladih perspektivnih športnikov.

Razvoj in spodbujanje športa je sestavni del splošnega družbenega razvoja. Prepričani smo in vsi trendi gredo v smer, da bo šport v prihodnosti še pomembnejši del našega vsakdanjika. Da bi omogočili čim boljše pogoje vadbe atletike in da bi slednja na Ptuju in v njegovi širši okolici še povečala sloves vrhunskega kluba, se na Vas obračamo s prošnjo za sodelovanje. Odmevnost vrhunskega športnega dosežka prispeva k ne samo promociji kluba, temveč celotne regije, občine in morebitnega sponzorja. Udejstvovanje  naših atletov na različnih tekmovanjih po državi in zunaj naših meja, bomo izkoristili za obširno promocijo kluba in sponzorjev. Tako se bodo, v kolikor bi se odločili za sodelovanje z našim klubom, Vaši logotipi pojavili na naši spletni strani in v različnih tiskanih  in  digitalnih medijih. Sponzorje bomo predstavili tudi na reklamnih  panojih na osrednjem ptujskem stadionu, atleti pa bodo na različnih mestih tekmovalnih dresov in trenirk nosili našitke sponzorjev. V primeru odločitve za prevzem generalnega oziroma glavnega sponzorja kluba, bomo ime Vašega podjetja vključili v matično ime kluba.

 

Vsak, tudi najmanjši finančni prispevek, prispevek v materialu ali preko kompenzacije, bo zelo dobrodošel in ga bomo sprejeli z veliko hvaležnostjo. Seveda smo pripravljeni našo ponudbo prilagoditi tudi Vašim željam in zahtevam, veseli bomo tudi vsakega Vašega predloga. Ob morebitni pripravljenosti za razgovor, Vam bi naše zamisli in ideje z veseljem podrobneje predstavili.