Smo razvojno naravnan klub, katerega vodilo

je doseganje vrhunskih rezultatov z domačim znanjem

cestno-podjetje.pngdem.pnghenkel.pngptuj.pngradioptuj.pngtemis.pngtermeptuj.pngvamotel.pngvarsi.pngvect.png
 

 

S SRCEM IN DELOM DO USPEHOV

 

VABIMO NA VPIS

 

Termini vadbe:

 

- Najmlajša skupina otrok starih 4 in 5 let ---vsak torek in petek ob 16.00 uri (trening traja 1,30 ure v Športni dvorani Mladika - torek in pokriti atletski dvorani - petek)
- otroci stari od 6- 11 let - imajo vadbo vsak ponedeljek in četrtek od 16.30 ure (vadba poteka v Dvorani šole Mladika vsak ponedeljek in pokriti atletski dvorani vsak četrtek)
- otroci stari 12-15 let - vadijo vsak pon.in torek ob 16.00 uri in vsak petek ob 16.30 uri
- urnik vadbe starejših skupin pa je vsak dan med 13.30 in 16.30 uro ter 18.00 - 20.00 uro

 

 

Vpis: Mestni stadion Ptuj v   terminih vadbe od 1.9. naprej.

dodatne info: Gorazd Rajher, na 040 748 269 ali v pisarni AK Ptuj (vhod C)

   

     

 

Sprejem za odlične mlade atlete

V poročni dvorani v Mestni hiši na Ptuju je župan Miran Senčar pripravil slavnostni sprejem za tri mlade atlete, ki so dosegli izjemne uspehe na različnih mednarodnih tekmovanjih. Metalka diska Veronika Domjan je na evropskem prvenstvu za starejše mladinke bila druga, prav tako pa je bila druga tudi na balkanskem članskem prvenstvu. Maja Bedrač je bila prva na olimpijskih igrah evropske mladine in tretja v skoku v daljino na svetovnem prvenstvu za mlajše mladince, kjer je Grega Pavlovič v teku na 200 metrov zasedel šestindvajseto mesto. Za omenjene rezultate je ptujski župan Miran Senčar atletom iskreno čestital in jim je za uspehe podaril Grb na steklu Mestne občine Ptuj. Trenerjema uspešnih športnikov iz Atletskega kluba Ptuj Gorazdu Rajherju in Alešu Bezjaku predal simbolična darila.