Smo razvojno naravnan klub, katerega vodilo

je doseganje vrhunskih rezultatov z domačim znanjem

cestno-podjetje.pngdem.pnghenkel.pngptuj.pngradioptuj.pngtemis.pngtermeptuj.pngvamotel.pngvarsi.pngvect.png
 

 

S SRCEM IN DELOM DO USPEHOV

 

VABIMO NA VPIS

 

Termini vadbe:

 

- Najmlajša skupina otrok starih 4 in 5 let ---vsak torek in petek ob 16.00 uri (trening traja 1,30 ure v Športni dvorani Mladika - torek in pokriti atletski dvorani - petek)
- otroci stari od 6- 11 let - imajo vadbo vsak ponedeljek in četrtek od 16.30 ure (vadba poteka v Dvorani šole Mladika vsak ponedeljek in pokriti atletski dvorani vsak četrtek)
- otroci stari 12-15 let - vadijo vsak pon.in torek ob 16.00 uri in vsak petek ob 16.30 uri
- urnik vadbe starejših skupin pa je vsak dan med 13.30 in 16.30 uro ter 18.00 - 20.00 uro

 

 

Vpis: Mestni stadion Ptuj v   terminih vadbe od 1.9. naprej.

dodatne info: Gorazd Rajher, na 040 748 269 ali v pisarni AK Ptuj (vhod C)

   

     

 

Slavnostni sprejem za uspešne mlade atlete

V športni dvorani Campus je Atletski klub Ptuj organiziral sprejem za tri odlične mlade atlete in njihova trenerja, za katerimi je zelo uspešna sezona. Veronika Domjan je v metu diska na evropskem prvenstvu za starejše mladinke bila druga in druga je bila tudi balkanskem članskem atletskem prvenstvu. Maja Bedrač je bila tretja v skoku v daljino na svetovnem prvenstvu za mlajše mladinke in prva na olimpijskem festivalu evropske mladine, medtem ko je bil Grega Pavlovič šestindvajseti na 200 metrov na svetovnem prvenstvu za mlajše mladince. Na sprejemu so atlete, trenerja in ostale udeležence pozdravili ter jim čestitali častni član kluba Milan Cimerman, podžupan Mestne občine Ptuj Gorazd Orešek, predsednik strokovnega sveta pri Atletski zvezi Slovenije Martin Steiner in predsednik ptujskega atletskega kluba dr. Aleksander Lorenčič. Ta je Veroniki Domjan, Maji Bedrač, Gregi Pavloviču in trenerjema Gorazdu Rajherju in Alešu Bezjaku predal spominske plakete.

(Objavljeno v oddaji Ptujska kronika, dne 21. avgusta 2015.)